opc_loader


 

Bezorging camera's

Onze verhuurprijs van de camera's is inclusief verzending (heen en retour). De heen zending wordt verzorgd door DHL Express, de retourzending loopt via PostNL.

Waarom 2 postbedrijven? Omdat we zo de optimale mix voor u en ons kunnen bewerkstelligen.

De heenzending via DHL - Om er 100% zeker van te zijn dat uw bestelling op tijd arriveert, zullen wij het pakket 3 werkdagen voor aanvang van het evenement verzenden. Doorgaans wordt het dan de volgende dag bezorgd!
Vanuit DHL krijgt u een track en trace code, waarmee u het pakket kunt volgen. DHL bezorgd op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur, de bezorging zal niet altijd aan de persoon zelf gebeuren. De chauffeur zal zich melden op een centrale locatie binnen het bedrijf bijvoorbeeld de receptie; magazijn; conciërge of portier; goederen ontvangst; postkamer of gewoon aan de voordeur.

De retourzending via PostNL - Om u zoveel mogelijk vrijheid te geven, laten we de retourzending via PostNL lopen. In het pakket zit een PostNL retourzegel inbegrepen, waarmee u het pakket op PostNL pakketpunten kunt retourneren. Bij het versturen ontvangt u een track en trace nummer, bewaar dit nummer tot wij het pakket hebben ontvangen.

Bezorging overige producten

Wilt u geen camera huren, maar alleen de props of bijvoorbeeld alleen de film kopen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Deze losse artikelen versturen we via PostNL. Doorgaans ligt de bezorgtijd binnen de 48 uur binnen Nederland. Wilt u iets met spoed, neem dan eerst even contact met ons op via het contactformulier