opc_loader


 

Hey en welkom op PolaroidFun.nl

 

Wij zijn Marijn Kous en Jasper Lensselink, de personen achter Fotobelevenis.nl, het fotohokjeJasper Lensselink PhotographyDe Photobooth BusPhotoBooth Props en PolaroidFun
Begin 2009 hebben wij alles achter ons gelaten om onze grootste droom te kunnen waarmaken; Een jaar lang op wereldreis! 365 dagen lang hebben wij mogen genieten van diverse culturen, supermooie landschappen, bijzondere dieren en het vrije leven als reiziger!

Een ontzettend mooie, avontuurlijke en speciale reis waar we voor de rest van ons leven de meest bijzondere herinneringen uit kunnen halen. Tijdens deze sabbatical hebben we ontzettend veel gezien, meegemaakt en ook heel veel inspiratie en ideeën opgedaan. Vele ideeën hebben we op ons lijstje gezet voor in de toekomst, maar één daarvan zijn we direct bij thuiskomst mee begonnen; Jawel, jullie raden het al; de realisatie van hétFotohokje.nl!

We zijn op dit idee gekomen toen we in Australië op een rodeofestival waren in het noorden van het land. Tussen de stoere cowboys, stieren, wat kermisattracties en een hele hoop stof, zagen we daar een wat aftandse metale box staan, met het woord ‘Photobooth’ erop. Dichterbij aangekomen bleek het dus een fotohokje te zijn, waar je jezelf op de foto kon zetten. Inderdaad ja, net zoals op de treinstations hier in Nederland, maar dan gewoon puur voor je plezier! Dat moesten wij natuurlijk gelijk uitproberen! Dus we zijn in de rij gaan staan, werden gelijk begroet door een typische Australische cowboy met ‘How’s it going mate’ en kregen een gekke hoed en bril in onze handen gedrukt. Hup, het hokje in, even gekke bekken trekken, 4 keer filtsen en klaar was de herinnering!

Ja, we vonden het idee helemaal te gek! Hoe leuk zou het zijn, als je in Nederland ook zo’n photo booth kan huren voor welk feest of evenement dan ook? Een unieke combinatie van plezier, gezelligheid, entertainment en een herinnering in één!

Met onze achtergronden in de Media & Entertainment en professionele fotografie een schitterend project om samen uit te voeren.
Nu 5 jaar later, hebben we hétFotohokje.nl ontwikkeld tot HET fotohokje van Nederland, en zijn we daarbij ook andere foto belevenis takken op gaan zetten zoals PolaroidFun.nl. Onze USP’s focussen op creativiteit, kwaliteit, ervaring en service, hetgeen we met een super enthousiast team van 18 personen elke dag weer voor 800% waar proberen te maken.

Geniet van de website en hopelijk weten wij je te inspireren.