opc_loader


 

Ken jij iemand die nog nooit in zijn leven met een polaroid camera in aanraking is gekomen? In de jaren 80 waren ze super populair, en een gewild item voor in de kerstpakketten.
Mensen liepen in het nieuwe jaar alleen aan tegen de toch wat hogere kostprijs per foto, waardoor de camera’s toch vaak voor de wat specialere momenten werden gebruikt.
Met de intreding van het digitale tijdperk werd de techniek van instant fotografie met uitroeien bedreigd en stopte Polaroid zelfs de productie van de film.
Gelukkig heeft Fuji Film en ondertussen ook weer Polaroid zelf de innovatie doorgezet zodat de wereld kan blijven genieten van de direct-klaar foto’s.

Naast de Amsterdamse Indiërs met rozen die voor 5 euro een foto van een verliefd stelletje maken, worden de camera’s ook steeds populairder voor bruiloften, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes e.d.

Omdat we deze trend graag willen stimuleren, zijn de Fuji Instax 8 mini en de Fuji Instax 210 bij ons al te huur voor 24,95 euro inclusief BTW en inclusief verzending & retour.
Maar, dat is niet alles.. Want om de Polaroid fun tot een ongekend succes te maken doen we er nog een schepje bovenop!
Zo is er ook een Instax mini 8 + photoboothprops pakket te huur voor 39,95 euro en om het helemaal af te maken hebben we ook een Polaroid Fun Exclusive kist waar een ongekende experience uit vandaan komt.


In deze kist zitten de volgende items:
– Een witte Fuji Film Instax mini 8 camera of Instax 210
– Een ‘kraft look’ foto album 30 x 21,5 cm
– Een krijtbordje met krijtjes
– Een speciaal samengesteld photoboothprops pakket
– een ‘Grab a props, snap a polaroid’ bordje

– 10 gekleurde stiften
– Een prittstift
– Fotoplakkers


De film voor de Instax mini 8 (86mm x 54mm) is per 10 foto’s te bestellen a 1,10 euro per foto. De foto’s voor de Instax 210 kosten 1,20 per foto.
Ongeopende verpakkingen kunnen worden geretourneerd.
Hierdoor zult u niet met pakken film achterblijven waar u later niets meer mee zult doen. Minimale afname bedraagt 30 foto’s.