opc_loader


 

Print deze pagina:

Algemene Voorwaarden van PolaroidFun.nl

 

1. Bij de totstandkoming van een online of telefonische reservering heeft u een overeenkomst gesloten met PolaroidFun, onderdeel van Jasper Lensselink Photography. Na de aanvraag, ontvangt u altijd een bevestiging per email.

 

2. Alle genoemde huurprijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

3. Onze borgsom bedraagt € 0 euro voor de FujiFilm Camera.

 

4. Er moet eerst tot betaling zijn overgegaan, voordat wij het gewenste product opsturen of laten ophalen door de klant (Bij deze laatste optie dient men zich te alle tijden te legitimeren).

 

5. Bij het huren van onze PolaroidFun pakketten dient u minimaal 3 cassettes  (30 foto’s van Fujifilm instax) af te nemen.

 

6. Wij streven ernaar om onze producten 2 werkdagen van te voren te versturen, zodat u alles op tijd in huis heeft (Afhankelijk van de datum van aanvraag).

 

7. Wij versturen onze producten via DHL pakketservice. Dit houdt in dat, op de desbetreffende bezorg dag, er iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan kan het pakket bij de buren worden aangeboden of een volgende dag. Retourzending gebeurd via PostNL, in het pakket zijn de desbetreffende postzegels aanwezig.

 

8. Het retourneren van het product dient de eerstvolgende werkdag van het desbetreffende evenement te gebeuren. Indien dit niet gebeurt, zullen wij € 5,00 euro per dag extra rekenen (afgezien van de zondag).

Daarnaast moet de klant contact opnemen met PolaroidFun (tel: 0299-748025) om een nieuwe retourafspraak te maken alvorens het pakket te retourneren.

 

9. U bent zelf aansprakelijk voor de gehuurde producten. Mochten deze tijdens uw verhuurperiode beschadigen, kapot gaan of gestolen worden dan bent u verantwoordelijk voor de geleden schade.

 

10. Op het moment dat de producten zijn afgegeven, is de huurder aansprakelijk voor enig opgelopen schade  dan wel verwondingen. PolaroidFun kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

 

11. Annuleren van een bestelling kan 7 dagen voor de leverdatum. Indien er pas na 7 dagen voor de leverdatum wordt geannuleerd brengen wij kosten in rekening.